FESTINA F20579/1

229

In stock

SPECIFIKAT

Mekanizmi: Automatik

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 32.5 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

 

Bli me Iute Credit

Festina  automatike
Një koleksion i bukur dhe elegant i orëve mekanike automatike Festina. Një koleksion shumë i njohur që fsheh një pjesë të orëve të vërteta tradicionale. Veshja e një lëvizjeje mekanike automatike në kyçin tuaj është fjalë për fjalë një thesar për adhuruesit e orës. Për modelet e grave, ne mund të shohim edhe lëvizjen mekanike përmes vrimës në numrin në pjesën e përparme të orës.

Main Menu

FESTINA F20579/1