FESTINA F6870/3

89

Out of stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 41.5 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

 

Orë e koleksionit Festina Retro
Koleksioni retro është i përshtatshëm si një aksesor ideal për meshkujt që preferojnë orët e rrumbullakëta analoge. Stili retro është kthyer në modë prej disa vitesh dhe kulmi i tij nuk ka ardhur ende. Orët retro kanë disa avantazhe, por përparësia kryesore është se ato pëlqehen ndër breza dhe nuk mund të thuhet se pamja e tyre do të bëhet e vjetër sepse nxjerr në pah bukurinë e orës së vjetër.

 

Main Menu

FESTINA F6870/3

89