G-SHOCK BGD-560PKC-1ER

155

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Baby – G PIKACHU

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Madhësia e kasës: 40 mm

Trashësia e kasës: 12.5 mm

Materiali i rripit: Silikon

 

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Ora botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave, ndezur/fikur
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Në festimin e 25-vjetorit të BABY-G, Casio po bashkëpunon me Pikachu në një edicion special BABY-G të frymëzuar nga Pikachu, Pokemon i 25-të në Pokédex. Adhuruesit e vjetër të ekskluzivitetit të lojërave video Pokémon do të shijojnë detajet dalluese në orën BABY-G, e cila përfshin stilin e video lojërave origjinale Pokémon Red dhe Pokémon Blue të lëshuara në 1996 në një mënyrë argëtuese dhe gjeniale. Numrat përkujtimorë “0:25” janë të shtypura në brezin e brezit, ndërsa brezi i orës në ngjyrë të zezë mat është i zbukuruar me neoni, rrufetë Pikachu të stilit poligon dhe Topa Poké. Dizajni i numrit i referohet ekranit origjinal të lojës, një shenjë për origjinën e viteve ’90 të Pokémon. Një Pikachu e njohur e verdhë e stilit të poligonit shfaqet kur ndizet drita e prapme EL, ndërsa silueta e Pikachu mund të zbulohet e gdhendur në pjesën e pasme të kasës. Prekja e përsosur e përfundimit e sheh këtë botim të kufizuar të paraqitur në një paketim Poké Ball me formë të veçantë

Main Menu

G-SHOCK BGD-560PKC-1ER

155