G-SHOCK BLX-565-2ER

99

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Baby – G

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Madhësia e kasës: 37.9 mm

Trashësia e kasës: 11.3 mm

Materiali i rripit: Silikon

 

 • Dritë LED
 • Rezistente ndaj goditjeve
 • Ora botërore
 • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
 • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
 • 3 alarme ditore
 • Treguesi i baticës
 • Kohëmatësi i jahteve
 • Tonet e butonave janë ndezur/fikur
 • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
 • Formati 12/24 orësh
Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Historia e origjinës së G-Shock fillon në vitin 1981, kreu i dizajnit të orëve të Casio, inxhinieri Kikuo Ibe, donte të bënte një orë që nuk do të thyhej edhe nëse i binte. Emri G-SHOCK vjen nga qëllimi i Ibe për të krijuar një orë që mund të përballojë goditjen e shkaktuar nga graviteti. Ibe dhe ekipi i tij prej tre inxhinierësh kishin tre kritere projektimi – të quajtura dhjetëshe e trefishtë: duhej të ishte në gjendje të përballonte një rënie prej 10 metrash dhe 10 atmosfera të presionit të ujit, dhe duhej të kishte një jetëgjatësi prej dhjetë vjetësh.

Main Menu

G-SHOCK BLX-565-2ER