G-SHOCK DW-6900NC-7ER

121

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Wristwatch

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Madhësia e kasës: 50 mm

Trashësia e kasës: 16.3 mm

Materiali i rripit: Silikon

 

  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • Blic alarmi
  • Ora botërore
  • 5 alarme ditore
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh

Bli me Iute Credit

Historia e origjinës së G-Shock fillon në vitin 1981, kreu i dizajnit të orëve të Casio, inxhinieri Kikuo Ibe, donte të bënte një orë që nuk do të thyhej edhe nëse i binte. Emri G-SHOCK vjen nga qëllimi i Ibe për të krijuar një orë që mund të përballojë goditjen e shkaktuar nga graviteti. Ibe dhe ekipi i tij prej tre inxhinierësh kishin tre kritere projektimi – të quajtura dhjetëshe e trefishtë: duhej të ishte në gjendje të përballonte një rënie prej 10 metrash dhe 10 atmosfera të presionit të ujit, dhe duhej të kishte një jetëgjatësi prej dhjetë vjetësh.

Main Menu

G-SHOCK DW-6900NC-7ER