G-SHOCK GA-700RGB-1AER

129

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: G-SHOCK
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 53.4 mm
Trashësia e kasës: 18.4 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Super Illuminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometrit – 1/10 sek. – 24 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 1 orë
  • 5 alarme ditore
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Matja e kohës 12/24 orë

 

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GA-700RGB-1AER