G-SHOCK GA-B001-1AER

149

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: G-SHOCK
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 46 mm
Trashësia e kasës: 13.8 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orë
  • Saktësia +/- 15 sekonda në muaj
  • 5 Alarme ditore
  • Auto Kalendar
  • Lidhja me BLUETOOTH®
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në faqen e orës
  • Kapaciteti matës: 24 orë

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GA-B001-1AER