G-SHOCK GBA-900UU-5AER

145

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Sport

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Madhësia e kasës: 48.9 mm

Trashësia kasës: 16.6 mm

Materiali i rripit: Silikon

 

 

  • Bluetooth® Smart
  • Smartphone time
  • Super ndriçim
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
  • Numërimi mbrapsht i sekondave
  • Rezistent ndaj dridhjeve dhe rezistent ndaj forcës centrifugale
  • Matësi i hapave
  • Funksioni Lifelog
  • Njoftimet për telefonatat
  • Neo – ekran
  • Rregjistrimi i LAP-ve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • GPS i telefonit
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Historia e origjinës së G-Shock fillon në vitin 1981, kreu i dizajnit të orëve të Casio, inxhinieri Kikuo Ibe, donte të bënte një orë që nuk do të thyhej edhe nëse i binte. Emri G-SHOCK vjen nga qëllimi i Ibe për të krijuar një orë që mund të përballojë goditjen e shkaktuar nga graviteti. Ibe dhe ekipi i tij prej tre inxhinierësh kishin tre kritere projektimi – të quajtura dhjetëshe e trefishtë: duhej të ishte në gjendje të përballonte një rënie prej 10 metrash dhe 10 atmosfera të presionit të ujit, dhe duhej të kishte një jetëgjatësi prej dhjetë vjetësh.

Main Menu

G-SHOCK GBA-900UU-5AER