G-SHOCK GBD-200-1ER

169

Out of stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni:G-Squad
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 45.9mm
Trashësia e kasës: 15 mm
Materiali i rripit: Plastik
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Shfaqja e konsumit të kalorive
  • Ky funksion llogarit kaloritë që keni përdorur dhe ruan rezultatin në memorie
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 60 min. (me përsëritje automatike)
Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GBD-200-1ER

169