G-SHOCK GBD-800UC-3ER

121

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni:G-Squad
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 48.6 mm
Trashësia e kasës: 15.5 mm
Materiali i rripit: Plastik
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Super Auto Dritë LED
  • Gjurmues hapash
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i ndalimit – 1/100 sekonda – 24 orë
  • 5 kohëmatës – 60 minuta (me funksion të përsëritjes automatike)
  • Ndezja/fikja e tasteve
  • Kalendari automatik me datën, muajin dhe ditën e javës
Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GBD-800UC-3ER