G-SHOCK GBD-H1000-4A1ER

550

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Bluetooth

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Madhësia e kasës: 55 mm

Trashësia kasës: 20.4 mm

Materiali i rripit: Silikon

 

 

 • Bluetooth® Smart
 • Smartphone time
 • Super ndriçim
 • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimit
 • Numërimi mbrapsht i sekondave
 • Matësi i hapave
 • Neo – ekran
 • GPS i telefonit
 • Plan trajnimi
 • Aanalize trajnimi
 • Airplane mode
 • Karikim solar
 • Karikim me fishë
 • Matës për rrahjet e zemres (monitorim dhe alarm)
 • Matës i distancës
 • Busull dixhitale
 • Barometri
 • Termometri
 • Alimeter
 • Dridhje në alarm
 • Zhvendosje alarmi
 • Njoftime email
 • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
 • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
 • 4 alarme ditore
 • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
 • Funksioni i lëvizjes së dorës
 • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
 • Formati 12/24 orësh
Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Historia e origjinës së G-Shock fillon në vitin 1981, kreu i dizajnit të orëve të Casio, inxhinieri Kikuo Ibe, donte të bënte një orë që nuk do të thyhej edhe nëse i binte. Emri G-SHOCK vjen nga qëllimi i Ibe për të krijuar një orë që mund të përballojë goditjen e shkaktuar nga graviteti. Ibe dhe ekipi i tij prej tre inxhinierësh kishin tre kritere projektimi – të quajtura dhjetëshe e trefishtë: duhej të ishte në gjendje të përballonte një rënie prej 10 metrash dhe 10 atmosfera të presionit të ujit, dhe duhej të kishte një jetëgjatësi prej dhjetë vjetësh.

Main Menu

G-SHOCK GBD-H1000-4A1ER

550