G-SHOCK GM-2100CB-1AER

259

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: Montre
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 44 mm
Trashësia e kasës: 11.8 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orë
  • 5 alarme ditore

  • Auto-kalendar

  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në faqen e orës

  • Dritë LED

  • Neo-ekran

Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GM-2100CB-1AER