G-SHOCK GM-6900SG-9ER

259

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Classic

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

Madhësia e kasës: 49.7 mm

Trashësia kasës: 18.6 mm

Materiali i rripit: Silikon

 

 • Super ndriçim
 • Matja e hapave
 • Neo – ekran
 • Drite flash për alarmin dhe matjen e hapave
 • Kundra vibrimit dhe goditjeve
 • Funksioni i levizjeve të dorës
 • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
 • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
 • 5 alarme ditore
 • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
 • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
 • Formati 12/24 orësh

Bli me Iute Credit

Historia e origjinës së G-Shock fillon në vitin 1981, kreu i dizajnit të orëve të Casio, inxhinieri Kikuo Ibe, donte të bënte një orë që nuk do të thyhej edhe nëse i binte. Emri G-SHOCK vjen nga qëllimi i Ibe për të krijuar një orë që mund të përballojë goditjen e shkaktuar nga graviteti. Ibe dhe ekipi i tij prej tre inxhinierësh kishin tre kritere projektimi – të quajtura dhjetëshe e trefishtë: duhej të ishte në gjendje të përballonte një rënie prej 10 metrash dhe 10 atmosfera të presionit të ujit, dhe duhej të kishte një jetëgjatësi prej dhjetë vjetësh.

Main Menu

G-SHOCK GM-6900SG-9ER