G-SHOCK GM-S110PG-1AER

229

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: Classic
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 42 mm
Trashësia e kasës: 13 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 orë
  • 5 alarme ditore
  • Sensori i lëvizjes së dorës
  • Tonet e butonave ndizen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh

Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GM-S110PG-1AER