G-SHOCK GMA-S2100GA-7AER

129

Out of stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: Classic
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 42.9 mm
Trashësia e kasës: 11.2 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

 • Dritë Led
 • Rezistente ndaj goditjeve
 • Ekran neo
 • Funksioni i kohës botërore
 • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 orë
 • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 orë
 • 5 alarme ditore
 • Sensori i lëvizjes së dorës
 • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
 • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
 • Formati 12/24 orësh

Categories: , , ,

Main Menu

G-SHOCK GMA-S2100GA-7AER

129