JDM MILITARY JDM-WG002-02

299

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Alpha Chrono

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 5 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 42 mm

Material i xhamit: Xham zafir

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

SKU: JDM-WG002-02 Categories: , , Tags: , , , ,

Main Menu

JDM MILITARY JDM-WG002-02