JACQUES DU MANOIR JWG00603

249

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Inspiration DayDate

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 40mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

Start checkout with iute
SKU: JWG00603 Categories: , , , Tags: , , , , ,

Main Menu

JACQUES DU MANOIR JWG00603