JACQUES DU MANOIR JWL01103

299

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Inspiration Glamour

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 34mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

Bli me Iute Credit

Main Menu

JACQUES DU MANOIR JWL01103