JACQUES DU MANOIR JWL01303

249

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Inspiration Roman

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Mekanizmi: Zvicerian

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 34 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

SKU: JWL01303 Categories: , , , Tags: , , , , ,

 

 

Main Menu

JACQUES DU MANOIR JWL01303

249