JACQUES DU MANOIR JWL01801

249

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Inspiration Passion

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Mekanizmi: Zvicerian

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 34 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

Bli me Iute Credit

 

 

Main Menu

JACQUES DU MANOIR JWL01801