JACQUES DU MANOIR NRO24

249

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Inspiration

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 26mm

Materiali i zinxhirit:  Çelik i pastër dhe larje floriri

 

Bli me Iute Credit

Main Menu

JACQUES DU MANOIR NRO24