JUST CAVALLI JC1G106P0015

80159 (-50%)

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Luminous

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 43 mm

Materiali i rripit: Textile

Categories: , , , , Tags: , , , ,

JUST CAVALLI
Just Cavalli u themelua nga Roberto Cavalli në 2000 për një gjeneratë të re të shpirtrave të lirë. Me një personalitet të fortë që në fillim, me një theks të veçantë në materialet inovative dhe përdorimin grafikë eksperimental, ai ka tërhequr vëmendjen e publikut si një institut i sofistikuar i mendimit që nuk do të ndalojë kurrë së prodhuari stilin e së nesërmes. Gjatë viteve, Just Kavali ka fituar një reputacion për gamën e gjerë të produkteve, duke u vendosur si një markë ndërkombëtare dhe duke përmbushur nevojat e klientëve të rinj në mbarë botën.

Main Menu

JUST CAVALLI JC1G106P0015

80159 (-50%)

Add to Cart