LAURA P BR0024GB

49

In stock

Koleksioni : Lovely
Gjatësia : 16-20 cm
Materiali : Argjend me larje floriri 18 karat
Gurët : Zirkon

Categories: , , ,

Një byzylyk elegant dhe delikat që është i përshtatshëm për të plotësuar veshjen tuaj të përditshme. Byzylyku do të ndriçojë veshjen tuaj, do të nënvizojë stilin tuaj unik dhe do të tërheqë ata që ju rrethojnë me shkëlqimin e tij.

Main Menu

LAURA P BR0024GB