LAURA P OR0194GB

39

In stock

Koleksioni : Safari
Gjatësia : 0.7 cm
Materiali : Argjend me larje floriri 18 karat
Gurët : Zirkon

Categories: , , ,

Zgjidhni këto vëthë për të krijuar një pamje delikate dhe të sofistikuar.

Main Menu

LAURA P OR0194GB