LAURA P OR0198GRS

49

Out of stock

Koleksioni : Precious
Materiali : Argjend me larje floriri 18 karat
Gurët : Zirkon

Categories: , , ,

Vëthë lehtësisht të kombinueshëm për pamjen e ditës dhe të mbrëmjes.

Main Menu

LAURA P OR0198GRS

49