LAURA P OR0203GBF

39

In stock

Koleksioni : PINK LADY
Materiali : Argjend me larje floriri 18 karat
Gurët : Zirkon

Categories: , , ,

Vëthët perfekt për ditët tuaja të punës dhe për mbrëmjet tuaja me miqtë!

Main Menu

LAURA P OR0203GBF