LAURA P OR0219GCRS

119

In stock

Koleksioni : Princess
Diametri : 2 cm
Materiali : Argjend me larje floriri 18 karat
Gurët : Zirkon

Categories: , , ,

Vëthët perfekt për ditët tuaja të punës dhe për mbrëmjet tuaja me miqtë!

Main Menu

LAURA P OR0219GCRS