LIU JO SWLJ019

89

Out of stock

Koleksioni: SMARTWATCH ENERGY

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 34 mm

Materiali i rripit: Silikon

 • Alarmi
 • Ushtrime për frymëmarrjen
 • Funksionet e shpejtësisë dhe distancës
 • Gjetësi i telefonit
 • Kalorimetri, Pedometri
 • Matës i rrahjeve të zemrës
 • Matës i orëve të gjumit
 • Kontrolli i muzikës
 • Njoftimet
 • Parashikimi i motit
 • Kronometri
 • Rikujtues aktiviteti
 • Rikujtues i marrjes së lëngjeve
Categories: , , ,

Main Menu

LIU JO SWLJ019

89