LIU JO SWLJ052

149

Out of stock

Koleksioni: SMARTWATCH VOICE

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 37 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit
Categories: , , ,

Main Menu

ore liu jo SWLJ052 online ne preciosa al

LIU JO SWLJ052

149