LIU JO SWLJ111

109

In stock

Koleksioni: SMARTWATCH VOICE ENERGY

Periudha e garancisë: 1 Vit

Madhësia e kasës: 37 x 42mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  • Shfaqen telefonatat dhe njoftimet
  • Pedometër
  • Matës i rrahjeve të zemrës
  • Matës i kalorive
  • Sfondi i personalizueshëm nga kamera e orës ose telefonit
  • Alarmi
  • Sensori i lëvizjes të dorës
  • Kronometër
  • Monitorimi i orëve të gjumit

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Main Menu

LIU JO SWLJ111