LOTUS 50006/1

99

In stock

SPECIFIKAT

LOTUS DIGITAL

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës:  46 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 • Alarmi
 • Treguesi i baterisë
 • Jetëgjatësia e baterisë
 • Bluetooth
 • Bateria e karikueshme
 • Karikimi përmes rrymës
 • Chonograph
 • Dita dhe data
 • Treguesi i postës elektronike
 • Lidhet me iOS
 • Ekrani i mesazheve
 • Ekrani i shpejtësis
 • Kronometri
 • Ekrani me touch
 • Modaliteti i dridhjeve

Bli me Iute Credit

Main Menu

LOTUS 50006/1