LOTUS 50013/2

139

In stock

SPECIFIKAT

LOTUS DIGITAL

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës:  48 mm

Materiali i rripit: Silikon

– Zgjedhja e telefonit përmes aplikacionit.
– Modaliteti sportiv. Modaliteti i tij shumësportësh ka sisteme për të gjurmuar të dhënat e ushtrimeve si ecja, vrapimi, çiklizmi, noti ose futbolli.
– Presionin e gjakut
– Monitor i rrahjeve të zemrës. Ndiqni rezultatet e ushtrimeve tuaja.
– Muzika në distancë dhe kontrolli i kamerës
– Gjetësi i telefonit. Gjeni celularin tuaj duke shtypur vetëm një buton.
– Kujtesa e ulur
– Kalendari dhe kalkulatori
– Njoftimet
– Monitorimi i gjumit
– 5 alarme
– Numër i hapave
– Kronometri
– Përgjigjuni telefonatave dhe flisni përmes telefonit tuaj.
– Lidhje me Bluetooth.
– E pajtueshme me IOS

 

 

Bli me Iute Credit

Main Menu

LOTUS 50013/2