PHILIP WATCH R8253597567

399

Out of stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit: 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia kasës: 35 mm

Materiali i xhamit: Xham zafir

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

Categories: , ,

E themeluar në 1858, Philip Watch është marka më e vjetër e orëve të prodhuara nga Zvicra në Itali. Ajo ka dëshmuar prej kohësh se është në gjendje të interpretojë kombinimin perfekt të saktësisë zvicerane dhe krijimtarisë italiane. Rezultati ka dhënë projekte në të cilat dizajni ekskluziv kombinohet me teknologjinë dhe inovacionin për efekt të përsosur.  Koleksion pas koleksioni, duke i qëndruar besnik prodhimit zviceran, Philip Watch ndërtoi një trashëgimi të çmuar. Që nga fundi i shekullit të nëntëmbëdhjetë, prodhuesit e orës Philip Watch transmetuan brezave të rinj, traditën, truket sekrete dhe njohuritë e grumbulluara gjatë viteve të punës.

Main Menu

PHILIP WATCH R8253597567

399