ROAMER 221837497520

499

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Tempomaster Chrono

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 42mm

Material i xhamit: Xham zafir

Materiali i zinxhirit:  Çelik i pastër dhe larje floriri

SKU: 221837497520 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 221837497520

499