ROAMER 512833473520

299

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Slim Line Classic

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 40mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

Bli me Iute Credit

Main Menu

ROAMER 512833473520