ROAMER 718833471570

299

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  R- Line Classic

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 43 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

Bli me Iute Credit

Main Menu

ROAMER 718833471570