ROAMER 557661461950

849

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni i orës:  Dreamline

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian/Automatik

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 50mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

SKU: 557661461950 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Vetëm shitësit zyrtarë Roamer lejohen të shesin dhe mbajnë një orë Roamer. Me aftësitë e nevojshme, njohuritë teknike dhe pajisjet speciale, ato garantojnë origjinalitetin e secilës pjesë të Roamer-it tuaj dhe ndihmojnë në zgjedhjen që do të zgjasë gjithë jetën. Historia jonë e fortë e markës na ndihmon të përqendrohemi në zhvillimin e mëtejshëm të orëve të pabesueshme dhe origjinale me cilësi të prodhimit zviceran.

Main Menu

ROAMER 557661461950

849