ROAMER 600843491950

499

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Aphrodite

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 38mm

Materiali i zinxhirit:: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

SKU: 600843491950 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 600843491950