ROAMER 601857497920

349

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Venus Diamond

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 30mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

Diamantet : 1 diamant i çertifikuar

Bli me Iute Credit

Main Menu

ROAMER 601857497920