ROAMER 703660496550

599

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Rotopower

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian/Automatik

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 41mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

SKU: 703660496550 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 703660496550