ROAMER 857847477950

429

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Dream Line Diamonds

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 33mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

Diamantet : 10 diamante te çertifikuar (0.05ct)

 

SKU: 857847477950 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 857847477950

429