ROAMER 858801484950

459

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Dream Line Moonphase

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 36mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

 

SKU: 858801484950 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 858801484950