ROAMER 859845492950

399

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Capri Diamond

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 30mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

Diamantet : 8 diamante te çertifikuar

 

SKU: 859845492950 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 859845492950