ROAMER 953660471490

689

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Mechaline Pro

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 42mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër dhe larje floriri

SKU: 953660471490 Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Main Menu

ROAMER 953660471490