ROAMER 958844491305

229

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Valais

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Xhami i orës: Xham zafir

Madhësia e kasës: 32 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Bli me Iute Credit

Vetëm shitësit zyrtarë Roamer lejohen të shesin dhe mbajnë një orë Roamer. Me aftësitë e nevojshme, njohuritë teknike dhe pajisjet speciale, ato garantojnë origjinalitetin e secilës pjesë të Roamer-it tuaj dhe ndihmojnë në zgjedhjen që do të zgjasë gjithë jetën. Historia jonë e fortë e markës na ndihmon të përqendrohemi në zhvillimin e mëtejshëm të orëve të pabesueshme dhe origjinale me cilësi të prodhimit zviceran.

Main Menu

ROAMER 958844491305