ROSSOAMANTE UBR 535 BR

69

In stock

Koleksioni : Optimus
Materiali :  Çelik i pastër

Categories: , , ,

Një byzylyk ideal për të plotësuar veshjen tuaj të përditshme. Byzylyku do të ndriçojë veshjen tuaj, do të nënvizojë stilin tuaj unik dhe do të tërheqë ata që ju rrethojnë me shkëlqimin e tij.

Main Menu

ROSSOAMANTE UBR 535 BR