ROSSOAMANTE UBR 584 DB

59

In stock

Koleksioni : Optimus
Materiali : Çelik i pastër
Gjatësia : 21 cm

Categories: , , ,

Një byzylyk ideal për të plotësuar veshjen tuaj të përditshme. Byzylyku do të ndriçojë veshjen tuaj, do të nënvizojë stilin tuaj unik dhe do të tërheqë ata që ju rrethojnë me shkëlqimin e tij.

Main Menu

ROSSOAMANTE UBR 584 DB