ROSSOAMANTE UBR 641 FM

95

In stock

Koleksioni : Evergreen
Materiali : Çelik i pastër
Elementët : Flori 18 karat

Categories: , , ,

Një byzylyk ideal për të plotësuar veshjen tuaj të përditshme. Byzylyku do të ndriçojë veshjen tuaj, do të nënvizojë stilin tuaj unik dhe do të tërheqë ata që ju rrethojnë me shkëlqimin e tij.

Main Menu

ROSSOAMANTE UBR 641 FM