ROSSOAMANTE UBR USB 2A S

99

In stock

Koleksioni : Geniusloci
Materiali : Lëkurë , Çelik i pastër
Gjatësia : 19 cm

Bli me Iute Credit

Një byzylyk ideal për të plotësuar veshjen tuaj të përditshme. Byzylyku do të ndriçojë veshjen tuaj, do të nënvizojë stilin tuaj unik dhe do të tërheqë ata që ju rrethojnë me shkëlqimin e tij.

Main Menu

ROSSOAMANTE UBR USB 2A S