SECTOR R3251282001

149

Out of stock

SPECIFIKAT

Model: Digital

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 36.5 mm

Materiali i rripit: Silikon

Categories: , , , Tags: , , , , , , ,

Sektori është i përkushtuar për të kapërcyer sfidën më të madhe për mbrojtjen e planetit tonë! Të gjitha dërgesat e produkteve tona kryhen në një ambalazh të bërë me materiale eko-qëndrueshme, që vijnë nga zinxhiri i furnizimit që përputhet me standardet e certifikuara dhe të gjurmueshme nga FSC.

Main Menu

SECTOR R3251282001

149